måndag 4 juli 2016

Not so shabby Sunday

Först och främst ville jag bara visa den här närbilden, utav förra inläggets köksfönster-växt. Bladen får den här "missfärgningen" av att stå i direkt solljus, så jag antar att man skulle kunna beteckna det som en solskada, men jag tycker att det är så vackert när solljuset ligger på bakifrån och mönstret riktigt framträder. Jag brukar försöka att komma ihåg att vrida växterna då och då så att de ska bli jämna och fina.
Igår blev det en promenad till stan med Anna och en lite photo shoot på vägen dit. Visst är hon fabulös?
Sedan blev det en latte och kardemumma-bulle på Kulturbageriet. Jag brukar vanligtvis inte vara särskilt förtjust i inredningsstilen "shabby chic" men den lilla glasburken med lingonris(?) i och den korrigerade lyktan var faktiskt ganska heta!
Fyndade även några grejer på HM Home, men mer om detta vid nästa inlägg! //Nils

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar