måndag 2 november 2015

Gubi levererar!

Hej bloggläsare! Lampan som ska hänga ovanför matbordet är här! Om jag inte vore så förkyld och krasslig hade jag nog börjat meka med att få upp den det samma, men det får vänta. Så fort den är på plats så lovar jag dock att uppdatera med fler bilder.

Jag har skrivit om lampan tidigare, den heter Semi och är från danska Gubi. Jag blev rätt förvånad över hur stor den är, men det var samtidigt tanken att jag inte vill ha en för liten "fjesig" pendel ovanför bordet. Jag passade på att köpa min från Svenssons i Lammhult eftersom de har 10 % på mer eller mindre hela sortimentet.


1 kommentar:

  1. Hej, Den är SÅ fin!💕Jag har köpt en semi pendel i svart. Hur fäste du den i taket? Där ser inte ut att vara något att fästa kroken i koppen?

    SvaraRadera