måndag 29 juni 2015

Inte så hett inrett

Jag har fått låna ett annat kontor nu över sommaren. Jag misstänker att inredningen främst består av de möbler som funnits tillgängliga i möbelförrådet, men om jag hade fått bestämma hade jag nog gjort en del annorlunda!
                                                        
Om vi börjar med duken så kan jag väl tycka att en duk vanligtvis ger en ombonad känsla men här vet jag inte riktigt om det stämmer. Spetsduken har en något rosafärgad duk ovanpå med små blomsterbroderier - inte så hett. Jag hade nog satsat på en brun linneduk som komplement till de grönblåa fåtöljerna. Det hade också eventuellt kunnat harmonisera med tavlan (som jag inte heller har så mycket till övers för). På ljusbrickan står tre höga ljushållare varav en är silverfärgad och två lila. Jag hade nog satsat på en mässingsfärgad ljushållare till den bruna linneduken och eventuellt skippat brickan helt eller kört på en av trä. Några små "stresspåsar" i naturfärger hade både kunnat vara dekorativa och funktionella för ändamålet. Till sist hade jag satt två små organgea kuddar i fåtöljerna för att knyta ihop med tavlan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar