lördag 11 juli 2015

Topp tre svala (fula) tapeter från Colorama

Nummer tre
Nej tack. Mönsterstorleken är fel, färgerna är fel, allt känns bara fel med denna tapet. Jag får hemska flashbacks till slutet av åttiotalet/ början av nittiotalet med de där avskyvärda frukt- och eller bär-borderna som fanns i många kök.                                                                              

Nummer två
Tänk en hel vägg täckt i detta! Jag blir då alldeles kall inombords vid tanken. Fult typsnitt och så visuellt överväldigande att det mesta i inredningsväg skulle drunkna totalt. Jag tror vi alla kan vara överens om att detta inte är särskilt hett!

Nummer ett
Jag vet inte om jag någonsin sett en så avskyvärd tapet. Det ser ut som billigt stereotypt könat inslagspapper. De fula skuggeffekterna på fjärilarna till nonsenstexten i bakgrunden. Smaklöshet fick just en ny innebörd.
De fina tapeterna sparar jag till en ny lista och ett nytt inlägg lite senare ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar