onsdag 8 juli 2015

Kuddkrig!

Såhär ser min soffa ut, en rätt enkel IKEA-soffa, men vad som får en soffa att bli het handlar enligt mig om vilka kuddar du väljer att "klä" den i. Som du ser kunde inte jag riktigt bestämma mig för en strikt enhetlig färgskala (förmodligen för att jag inte tycker om över-matchande inredning!).
  • Första från vänster är en kudde från Svenskt Tenn i tyget Guldfisk, den hittar du här.
  • Andra från vänster är från Littlephant i tyget Feathers, den hittar du här.
  • Tredje från vänster är från Marimekko i tyget Unikko (50-års jubileumsutgåva) och en liknande hittar du här.
  • Fjärde från vänster är också från Littlephant i tyget Circus, den hittar du här.

Hemma här passar särskilt kudden från Marimekko och Svenskt Tenn eftersom de harmoniserar med konsten på väggen och den rödorangea fåtöljen. De övriga kuddarna bryter av lite grann men bidrar till den där retro-estetiken som jag gillar. Så mitt tips är att försöka hitta en färg som är återkommande i din inredning och att du sen hittar någon/några till fina färg/färger som kan bryta av lite och skapa kontraster.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar