tisdag 7 juli 2015

Ikeas höstkollektion

Den 14:e augusti är det premiär för IKEAS nya höstkollektion SINNERLIG, som är ett samarbete med en känd designer vid namn Ilse Crawford. Stora delar av kollektionen, som består av 30 artiklar, är producerad i kork och jag måste säga att jag gillar det! Jag skulle absolut kunna tänka mig att ha en av bänkarna som ett litet blombord i köket, som på bild fyra. Diggar även 60-talsestetiken. Vad tycker du?

 Dagbädd 3000:-, Dyna för dagräd 995:-
 Stor bordslampa 559:-, Mellan bordslampa 449:-, Liten bordslampa 299:-
 Taklampa 649:-
Stor kruka 129:-, Liten kruka 49:-

2 kommentarer:

  1. Diggar dagbädden! Kul att du har startat blogg :) /Josefine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar tackar! Jag gillar också dagbädden. Funderar på att ändra om möbleringen ute på balkongen och byta ut bänken mot något som är lite mer "chillax", så att säga, kanske rent utav en sån där dagbädd och en trevlig lounge-stol.

      Radera