söndag 28 juni 2015

Inte helt lätt att få det rätt

Nu sitter jag och försöker klura ut en ännu bättre blogg-design, som ska hålla ett tag framöver. Jag skulle till exempel vilja ha en större bloggrubrik, vilket inte verkar vara helt oproblematiskt att ordna.

Som du kanske redan märkt använder jag mig av etiketter under mina inlägg. Här kommer en liten etikett-guide för Hett inrett:
  • Hett inrett: Ja det säger väl sig självt nästan? Det här är något snyggt!
  • Lätt inrett: Enkla tips eller inköp som snabbt gör en hetare atmosfär i hemmet.
  • Tätt inrett: Ja, ibland kostar det lite mer än vad som egentligen vore optimalt, men drömma måste en få göra i alla fall.
  • Hett men tätt: Dyrt kan ibland vara väldigt fint, men inte alltid.
  • Rätt hett: Designföremål som har något särskilt men kanske inte når hela vägen.
  • Ljummet inrett: Inredning med förbättringspotentiel.
  • Svalt inrett: Nu börjar det behövas större insatser för att rädda den här inredningen.
  • Sett inrett: Bilder tagna från platser jag besökt.
Har även registrerat domännamnet hettinrett.se, så att det ska gå så enkelt som möjligt att hitta hit!

I väntan på att jag uppdaterar blogg-designen så bjuder jag på den här bilden av en prydnadsbricka, som jag har på matbordet. Själva brickan köpte jag in tidigare i veckan på HM Home i Umeå och den hittar du här för prisvärda 149:-. På brickan står en ljuslykta i mässing av Tom Dixon, en ljuslykta (Kivi) och saltskål från Iittala samt en underbar cylinderformad behållare som min faster Ulla gjort. Saltskålen hittar jag tyvärr inte till salu online, vilket troligen beror på att jag fick den gratis när jag köpte Findus-produkter till ett visst värde i en matbutik för några år sedan.

Uppdatering! Hittade saltkaret här för 27 euro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar