lördag 27 juni 2015

Första inlägget!

Första inlägget blir en nytagen bild på vardagsrummet.
Senaste tillägget är den fina vita pinnstolen från Hay och avlastningsbordet till höger om soffan, som vi hittade på Åhlens idag till det facila priset av 499 kronor - Hett! Här får du även en direktlänk till bordet. Lägg dock inte tidningar i bordet, det skulle jag klassa som kallt!
Här på bloggen kommer jag att visa hur jag väljer att inreda min egen lägenhet men också hur jag skulle vilja inreda. Du vet de där fina sakerna som en kanske skulle vilja ha -men inte riktigt har råd med. Ibland kommer jag att visa bilder på sådant jag inte gillar och tanken är väl att jag ska försöka använda en skala från hett till kallt, där kallt inte uppskattas.

Hoppas jag kan bidra med lite inspiration!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar